تعطیلی کلاس‌های امروز دانشگاه علوم و تحقیقات؛ ماجرا چیست؟ ماجرای مسمومیت دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان چیست؟ حیوانات باغ وحش در دزفول به سرقت رفت / ماجرا چیست؟ اختلاف دمای ۳۷ درجه‌ای در کشور / هواشناسی تهران در دو روز آینده؛ افزایش دما، وزش باد شدید و احتمال گردوخاک واتساپ به قابلیتی تازه مجهز می‌شود / سال‌ها پس از تلگرام آمار فوت زنان موتورسوار تهرانی اعلام شد/ هشدار درباره تردد دانش‌آموزان با اسکیت و اسکوتر آتش‌سوزی در دانشگاه سمنان/ علت آتش سوزی مشخص شد پیش‌بینی آلودگی هوای تهران برای روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه سامانه بارشی جدید از راه رسید / کدام استان‌ها بارانی می‌شوند؟ / تهران سردتر می‌شود مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید شد + جزئیات هشدار زرد هواشناسی از فردا تا ۲۵ مهر؛ کدام استان‌ها بارانی می‌شوند؟ هشدار مهم به قبول‌شدگان کنکور ۱۴۰۵: فقط تا پایان وقت امروز مهلت انتخاب رشته دارید دستگیری قاچاقچی زن هنگام انتقال و فروش ۷۸ کیلو تریاک در شیراز زایمان مادر سبزواری ۴۲ ساله که از بارداری خود بی‌خبر بود تهران سردتر می‌شود؟ / پیش‌بینی هوای پایتخت تا پنجشنبه هکر‌ها امکان اجرای مستقیم دیسک‌های فیزیکی PS ۲ را روی پلی استیشن ۵ فراهم کردند
آخرین اخبار رتبه بندی معلمان؛

جزئیات جدید از زمان اجرای رتبه بندی معلمان

جزئیات جدید از زمان اجرای رتبه بندی معلمان در آخرین خبر از رتبه بندی معلمان، در حالیکه مصوبه رتبه بندی همچنان در بلاتکلیفی به سر می‌برد زمان اجرای رتبه بندی معلمان و ابلاغ به وزات آموزش و پرورش تا پایان بهمن یا قبل از عید امسال پیش بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۸۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، در آخرین خبر از رتبه بندی معلمان، در حالیکه مصوبه رتبه بندی همچنان در بلاتکلیفی به سر می برد زمان اجرای رتبه بندی معلمان و ابلاغ به وزات آموزش و پرورش تا پایان بهمن یا قبل از عید امسال پیش بینی شده است. 

علیرضا پاکفطرت در نشست هم اندیشی مجمع نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی با مدیرکل و اعضای شورای معاونین آموزش و پرورش این استان، گفت: وزارت آموزش و پرورش را مادر و مرجع تمام وزارت خانه‌های کشور می‌دانیم و نقشی که سیستم تعلیم و تربیت در راستای رشد کشور می‌تواند ایفا کند بی بدیل و بی جایگزین است.

به نقل از آموزش و پرورش فارس، او افزود: باور داریم توسعه یافتگی هر جامعه و کشوری به آموزش و پرورش آن کشور بستگی دارد و در راستان این امر مجلس یازدهم توجه ویژه‌ای به این مساله داشته است.

رئیس مجمع نمایندگان فارس گفت: طرح رتبه بندی معلمان را که سال‌ها مغفول مانده بود، مجلس یازدهم پی گیری کرده و تا حصول نتیجه پای کار ایستاده است.

پاکفطرت عنوان کرد: پیش بینی ما این است که تا پایان بهمن یا قبل از عید امسال مساله رتبه بندی معلمان برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شود.

او خاطرنشان کرد: رئیس جمهور نیز همواره بر نظام هماهنگ پرداخت عادلانه تاکید کرده است و نسبت به تهیه و ارائه لایحه‌ای به مجلس برای تحول نظام پرداخت عمومی قول مساعد داده‌اند.

رئیس مجمع نمایندگان فارس گفت: اعتقاد داریم حقوق و دستمزد را باید به راندمان، سختی و ارزش کار داد و تعیین حقوق صرفا با تکیه بر ساعات کاری باعث کاهش انگیزه و کیفیت کار خواهد شد.

پاکفطرت با بیان اینکه باید نخبگان را وارد آموزش و پرورش کنیم، افزود: بنا به فرموده مقام معظم رهبری باید معلمان از طریق دانشگاه فرهنگیان وارد آموزش و پرورش شوند.

او گفت: آسیب شناسی مسائل تربیتی و آموزشی آموزش و پرورش باید در اولویت کار مسئولین این سیستم قرار گیرد تا بدانیم چرا در این نقطه ایستاده‌ایم و چه راهکار‌هایی برای برون رفت از آن داریم.

رئیس مجمع نمایندگان فارس عنوان کرد: کمی سازی آموزش و نمره گذاری کار دانش آموزان یک آفت بزرگ برای آموزش و پرورش است و باعث اضطراب تحصیلی و گاهی حتی ترک تحصیلی می‌شود.

پاکفطرت ادامه داد: مسائل تربیتی باید محور اصلی فعالیت‌های آموزش و پرورش فارس باشد تا دانش آموزانی اخلاق مدار و فعال و متعهد به ارزش‌های اسلامی در جامعه تربیت کنیم.

تحول مبتنی بر گفتمان انقلاب اسلامی در فارس شکل بگیرد

نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: انتظار داریم یک تحولی مبتنی بر گفتمان انقلاب اسلامی در اموزش و پرورش فارس انجام شود.

فرهاد طهماسبی افزود: آموزش و پرورش فارس ظرفیت بزرگی برای ارتقا و رشد دارد و انتظار است با برنامه ریزی مناسب این اموزش و پرورش را به نقطه‌ای که شایسته آن است برسانیم.

نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: باید تفکر انقلابی در بدنه آموزش و پرورش به ویژه در بین معلمان ترویج یابد.

جلال رشیدی کوچی افزود: پتانسیل‌های عظیمی در آموزش و پرورش وجود دارد که می‌تواند درآمدزا باشد و بخشی از مشکلات مالی ادارات آموزش و پرورش را حل و فصل کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار